Ben je hier nieuw? Registreren Heb je een account?

Miblom

Man (59) op zoek naar een Vrouw Bruges, West-Vlaanderen, België

Ik hou er niet van om hypocriet te zijn zoals zovelen . The first , the last , your everything , is een liedje van Barry White zaliger . Ik ben maar een gewone persoon zoals zovelen . Bij een vrijblijvende ontmoeting tussen beide partijen ontdek je meer welk vlees je in de kuip hebt .

Schrijf u 100% gratis in om in contact te raken

Begin vandaag gratis

Situatie

RelatiestatusWeduwe(naar)
Heeft kinderenMijn kinderen wonen niet bij mij
Wilt kinderenNee
Waar ik woonIs het heel rustig
WoonsituatieMet (een) huisdier(en)
Bereid te verhuizenMisschien
Heeft huisdierenHond
Heb een autoJa

Onderwijs en werk

VakGepensioneerd
Baanvice president

Persoonlijkheid

RokerIk rook regelmatig (5-10 per dag)
DrinkenIk drink vaak
Hoe sociaal ik benVriendelijk
Vrienden Beschrijven Mij AlsVriendelijk
Op school was ikDe slimmerik
Mijn leuke tijdMet vrienden zijn, Winkelen, Nieuwe dingen uitproberen, Relaxen, Naar een concert gaan, Naar een museum gaan
Wat ik altijd heb willen proberenGezellig samen niets doen en genieten van het leven . Met elkaar overeen komen om iets samen uit te voeren . Gewoon genieten van de kleine dingen in het leven . SAMEN ZIJN !!!!

Op zoek naar

Moet hebbenIntelligentie, Humor, Vaardigheid, Gevoeligheid, Zelfverzekerdheid, Spontaniteit, Charme
Mijn perfect matcheen leuke vrouw te vinden waar een klik mee ontstaat na een ontmoeting . Gewoon een vrouw die haar eigen is met een ontmoeting met iemand van het ander geslacht . Gewoon haar eigen zijn , zoals ik zal zijn , en niet de nodige verf bijspuiten om er beter uit te zien . ( ik haat vrouwen met veel schmink ) Er is zoveel natuurlijke schoonheid bij ieder persoon dat we ons niet te kleuren zoals met carnaval .
Op een eerste dateOp een neutrale plaats , ergens tussenbeide , wat gaan drinken , een etentje , en vooral een ruimte maken om met elkaar open te praten en niet wat wijs te maken dat later dan toch uitkomt . Ik ben sinds 2010 single en heb tijd gehad om over alles na te denken . Bij een eerste date vertel ik graag over mijn leven , wat je al mag weten is , ik heb twee Afrikaanse kinderen , welke ik heb opgeleid van hun 6 en 7 jaar tot op heden 20-21 en op hoge school zijn !

Religieuze opvattingen

ReligieKatholiek